Opptreningssenteret i Finnmark (OiF) søker ny direktør

By 22. august 2020 Nyheter

En av de mest spennende jobbene i Troms og Finnmark er nå ledig. Opptreningssenteret i Finnmark (OiF) søker ny direktør. -OiF er en flott arbeidsplass med engasjerte og dedikerte arbeidstakere, forteller Stine Jakobsson Strømsø som i dag innehar stillingen.

OiF hadde 20-årsjubileum i fjor, og har siden starten levert rehabiliteringstjenester innenfor spesialisthelsetjenesten. -Mange av OiFs ansatte har lang erfaring både fra faget og fra OiF, noe som gir tyngde og kvalitet til rehabiliteringstjenestene som leveres. Vi er i en spennende tid med betydelig faglig utvikling og satsing på e-rehab, et rehabiliteringstilbud som er utviklet for å møte pasientene i hjemmet, sier Strømsø. OiF har helt siden starten satset på kvalitet i tjenestene, og er i dag ISO-sertifisert innen områdene kvalitet (9001), miljø (14001) og arbeidsmiljø (45001). OiF er eid av Helsepartner Nord-Norge (HNN) og har en egen FoU- og kvalitetsavdeling med personale på tvers av OiF og datterselskapene.

OiF fortjener en leder med strategisk perspektiv, faglig engasjement og interesse for mennesker og samhandling, sier Strømsø. Jeg gleder meg til å gi over stafettpinnen til en person med de riktige kvalitetene.

Les mer om stillingen her: Direktør Opptreningssenteret i Finnmark