Ledig stilling: Psykolog / psykologspesialist

By 10. april 2019 Nyheter


Opptreningssenteret i Finnmark AS (OiF) er et rehabiliteringssenter i spesialisthelsetjenesten som behandler og veileder rundt 1.000 pasienter og deltakere i året. Vi tilbyr tverrfaglig utredning og rehabiliteringstilbud. OiF har også etablerte tilbud innen HelseIArbeid, som er en ny nasjonal satsing. Vi har i tillegg en godkjent bedriftshelsetjeneste og tilbyr lovpålagte og innovative bedriftshelsetjenester til privat og offentlig sektor. OiF har et unikt kvalitetsstyringssystem og er sertifisert på ledelsessystemer for kvalitet, miljø og arbeidsmiljø. Vår tverrfaglige personalgruppe består av legespesialister, fysioterapeuter, sykepleiere, idrettspedagoger, ergoterapeuter, sosionomer, psykolog, logoped, ernæringsfysiolog, hjelpepleiere og miljøpersonale, til sammen 60 dyktige og humørfylte ansatte. OiF ligger midt i Alta sentrum, i tilknytning til Alta helsesenter, i nær beliggenhet til flotte turområder, kulturliv og butikker.

 

Karriere og fritid i en by midt i naturen


OiF søker psykolog/psykologspesialist som har sans for tverrfaglig samarbeid i et kreativt og sprudlende arbeidsmiljø.


Hvorfor jobbe hos oss?

Hos oss vil du trives! Du får faglige utfordringer i et tverrfaglig miljø og mulighet til å utvikle deg og din spisskompetanse, sammen med en herlig gjeng. Vi har et godt samarbeid med Finnmarkssykehuset, Universitetssykehuset Nord-Norge og Haukeland universitetssykehus, noe som gir deg muligheter for hospitering og nettverksbygging. OiF er i en strategisk spennende tid. Vi er stolte over å ha blitt en del av Helsepartner Nord-Norge, et viktig grep for å samle og styrke rehabiliteringskompetansen i nord. HelseIArbeid er en satsing som har gjort oss godt bemerket, både i regional og nasjonal sammenheng. Vi benytter nærheten til naturen i vårt arbeid og bruker den aktivt i behandlingen av våre pasienter. Hverdagen din på OiF vil være variert og full av opplevelser, fra hundekjøring til båltur i skogen, kano- og skitur. Du får en dagjobb med fleksibel arbeidstid og arbeidstidsordninger, god pensjonsordning, trening i arbeidstiden og ikke minst, en sprudlende gjeng å jobbe sammen med. Bli del av en arbeidsplass der vi setter pris på fredagsvaffelen, og ser og oppmuntrer hverandre.

 

Hvilken medarbeider ser vi etter?
Du har autorisasjon som psykolog/psykologspesialist. Det er en fordel med erfaring fra yrket, men også nyutdannede kan søke. Du må kunne kommuniserer godt på et skandinavisk språk, både skriftlig og muntlig. Du er selvstendig og ansvarsfull, samt at du trives med å jobbe tverrfaglig. Du har jobbet, eller ønsker å jobbe, med organisasjonsutvikling og evnen til å identifisere og utnytte muligheter til å utvikle tjenester som leveres. Videre har du erfaring med, eller interesse for, helsefremmende arbeidsplasser, psykososialt arbeidsmiljø og de utfordringene dette innebærer. Høres det spennende ut å bruke naturen i rehabiliteringsprosessen? Vår visjon er å være best på spesialisert rehabilitering og ønsker deg med på vinnerlaget.
Ansvar og arbeidsoppgaver
Du får ansvaret for utvikling og kvalitetssikring av tjenester innen bedriftshelsetjenesten (BHT), HelseIArbeid og spesialisert rehabilitering. Du skal være en pådriver for intern organisasjonsutvikling hos OiF. Vi ser også for oss at du liker å holde foredrag, samt å jobbe med ulike FoU-oppgaver. I arbeidsoppgavene inngår også samarbeid med primær- og annen spesialisthelsetjeneste.
Har vi klart å friste deg?
Om du ble nysgjerrig og lurer på noe mer, ta gjerne kontakt med vår dyktige HR-leder Eirik Irgens, tlf.nr. 908 95 332 eller blide direktør Annie Abrahamsen Wik, tlf.nr. 959 69 547.

Bli bedre kjent med oss på våre nettsider: www.oif.no  og  www.helsepartnernordnorge.no


Søknadsfrist:        23.04.2019
Stillingstype:         100% stilling
Arbeidssted:        Alta, noe reisevirksomhet må påberegnes

Kreativ Industri AS bistår OiF i rekrutteringsprosessen. Søknad med CV registreres via www.jobbnorge.no Kontaktperson hos Kreativ Industri AS er Knut-Arne Iversen, tlf.nr. 918 24 844. Bekreftede kopier av attester (politiattest) og vitnemål fremlegges på forespørsel.
Det er fantastisk å bo i Alta:
Vi er omgitt av ville og vakre omgivelser, med flotte og hyggelige folk, laks, ryper og turområder. Cappuccino og hjemmebakte kaker er det flust av. Som største kommune i Finnmark har vi også gode shoppingmuligheter.  Luftveien er kort til Nordens Paris (30 min) og Tigerstaden (1 time og 40 minutter i medvind), men du står i fare for å trives så godt at flyturene blir sjeldne! Her står opplevelsene i kø: www.visitalta.no